Kotihoito ihmistä lähellä

Kuntouttavaa kotipalvelua Elohelmi tukee arkesi sujuvuutta kotona ja lähiympäristössä. Palvelu- ja hoitosuunnitelmassa määritellään kotikäyntien tavoitteet, minkä mukaan Elohelmi auttaa, tukee ja ohjaa. Joustamme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja teemme läheistä yhteistyötä hoitavan tahon ja omaisten kanssa. Omaishoidon sijaispalvelu toimii soten palveluseteleiden kautta.  Saat meidät kotiisi avuksi Soten viranomaispäätöksellä. Sotainvalidi- ja veteraanipalvelut toimivat myös palveluseteleiden kautta. Talouskohtainen hinnoittelu ja pitkäaikaiset asiakassuhteet Palvelumme on hinnoiteltu talouskohtaisesti (alk.195€/kk), jolloin samalla palvelupaketilla voit saada myös puolisosi hoidon järjestettyä. Haemme kelalta hoitotuen ja verottajalta kotitalousvähennyksen puolestasi. Elohelmi pyrkii solmitaan pitkiä asiakassuhteita ja yhdistetään palveluita siten, että asiakas saa monia palveluita samassa paketissa. Näin tulemme kunnolla tutuiksi, eikä sinun tarvitse aina miettiä, kukahan sieltä oven takaa tulee tällä kertaa. Työntekijämme kanssa voit muistella vanhoja, laulaa, maalata, siistiä kotia, asioida virastoissa ja kaupassa, lähteä yhdessä harrastuksiin.

Palvelupaketit 5, 8, 12, 15, 20 ja 30

Voit muokata palveluistasi monimuotoisen paketin alkaen 5tuntia kuukaudessa (195e) ja maksat silti aina toteutuneen mukaan. Palvelupaketti 5h/kk: Yhtenä arkipäivänä 1,15h käynti viikossa. Esimerkiksi kylvetys ja ihonhoito tai asiointia Tarvittaessa teemme yhteistyötä kotisairaanhoidon kanssa. Palvelupaketti 8h/kk: Jaettuna esimerkiksi -Neljälle aamupäivälle (ma-pe), jolloin avustamme aamupesuissa, valmistamme aamiaisen ja annamme aamulääkkeesi. -Yhdelle tai kahdelle päivälle(ma-pe), jolloin siistimme kotiasi, haemme ostoksia kaupasta ja hoidamme apteekkiasiasi ja lääkehuoltosi.

Palvelupaketti 20-30 h/kk

Käymme luonasi joka arkipäivä haluamallasi ajalla klo 6-21 välillä. Haemme ostoksia tullessamme ja valmistamme kanssasi yhteistyössä ruokaa. Voimme tehdä ruokaa pakkaseenkin, mistä saat syödäksesi pidempään kuin yhden päivän. Huolehdimme, että otat lääkkeesi ja teemme tarvittaessa apteekki- tai kotisairaanhoitoyhteistyötä. Kuljetamme sinua tarvittaessa  asiointeihin ja harrastuksiin. Tai mitä yksilöllistä palvelua tarvitset Jos viikonlopuissa toimii joku muu yrittäjä/taho teemme yhteistyötä heidän kanssaan, jotta hoitosi on sujuvaa.

Verkostoyhteistyö

Elohelmi toimii koko kotihoidon asiakassuhteen ajan yhteistyössä myös asiakkaan mahdollisen hoitotahon kanssa, asiakkaan kokonaistilanteen huomioiden. Elohelmi osallistuu verkostopalavereihin, joissa tehdään päätökset asiakkaan elämäntilanteen parantamiseksi. Kun palaat sairaalasta kotiin tai kun siirryt palvelutaloon olemme mukana siirtotilanteissa. Kun tarvitset jalkahoitoa tai hierontaa, ohjaamme ja viemme sinut haluamallesi hoitajalle. Teemme hoitavan tahon kanssa sovittuja, kotona tehtäviä toimenpeitä. Näitä ovat esimerkiksi seuraavat: lääkkeenoton valvonta ja tarkistus, insuliinin pisto, verensokerin ja verenpaineen mittaus, raportointi hoitavalle taholle sekä asianmukainen palveluohjaus.  Terveydentilaasi seuratessamme konsultoimme tarvittaessa lääkäriä. Siivous ja asiointi Siivoamme kotiasi yhtenä osana palveluitamme puhdistamalla omilla siivousvälineilläsi ja jos mahdollista, yhdessä kanssasi. Asioimme kaupassa, pankissa yhdessä kanssasi tai erikseen yhtenä osana palveluitamme. Hoidamme apteekkiyhteistyön, myös reseptien uusinnat valtakirjalla.