Asumisen tuki

Tarjoamme asumisentukikäyntejä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille kotiin tai harrastusten tueksi lähiympäristöön. Teemme yhteistyötä tarvittavissa verkostoissa, kuten sote-alueiden aikuissosiaalityössä ja kotihoidossa. Voit ostaa palveluita myös suoraan meiltä. Teemme asianmukaiset palvelusuunnitelmat ja verohelpotukset hoituvat myös kauttamme. Laskutus aina toteutuneen mukaan.

ESIMERKKEJÄ:

Palvelupaketti 8

Käymme tukikäynnillä luonasi kaksi kertaa viikossa. Toisella käynnillä teemme kauppalistan ostoksia varten yhdessä kanssasi rahallisen tilanteesi pohjalta. Ja käymme kaupassa yhdessä. Toisella käynnillä valmistamme yhdessä ruokaa ja siistimme kotiasi.

Palvelupaketti 12

Olemme mukanasi asioinneissa, ulkoilemme, teemme ruokaa, siistimme kotiasi. Teemme tukikäyntejä kolme tuntia viikossa soten kanssa yhteistyössä tehdyn palvelusuunnitelman mukaan.

Yhteistyö sosiaali- ja terveysviranomaisten kanssa

Teemme yhdessä palvelusuunnitelman, jonka mukaan saat palvelua kotiisi. Vähintään vuosittain pidämme yhteistyöpalaverin, jossa sopimusta käsitellään/muutetaan. Kun tarvitset terveydenhuollollisia palveluita, teemme yhteistyötä kotisairaanhoidon tai alueellisen terveydenhuollon kanssa.

 

 

Salassapitovelvollisuus

Kaikki sähköiset järjestelmämme on suunniteltu siten, että ne ovat yhteyksiltään ja toimintatavoiltaan salaisia. Vain Elohelmen työntekijät ja sovitut tahot voivat saada niistä dokumenttia.

Toimintatapoja

Kuntouttavalla työotteella lähestymme sinua ja elämäntilannettasi kunnioittavasti ja huomioimme itsemääräämisoikeutesi elämässäsi. Yhdessä on oikea sana kuvaamaan työtämme rinnallasi. Kun aktivoidut itse toimimaan parhaaksesi ja teet meidät tarpeettomaksi, olemme onnistuneet työssämme.